Hrachovka trochu jinak

10.04.2015 14:15

Připravujeme kurzy na příští rok. Máme pro vás jednu velkou novinku. Od srpna si budete moci udělat masérské kurzy nejen v Brně, ale také v Rychnově nad Kněžnou. Od  začátku května najdete veškeré kurzy na webu masérské školy NOW. Byli bychom velmi rádi, kdybyste nám psali kurzy, které vás zajímají. Nebo byste měli zájem o jednodenní workshopy? Jaké téma by pro vás bylo přínosné? Pište tipy buď na facebooku nebo na info@kurzynow.cz, děkujii :)

Hrachovka trochu jinak

Ingredience:
  • Hrášek - mražený
  • Parmezán 
  • Balzamico 
  • Bazalka
Postup: Hrášek uvaříme v troše vody (aby nám změkl). Poté umixujeme tyčovým mixérem na krém - ne moc tekutý, ani tuhý jako kaše. Přidáme čerstvou bazalku a zrovu rozmixujeme. Nalijeme do misky, posypeme nastrouhaným parmezánem a zakápneme balzamicem. Je to vynikající a rychlá večeře :-)

Hrachovka trochu jinak