Hrachovka trochu jinak
10.04.2015 14:15
Připravujeme kurzy na příští rok. Máme pro vás jednu velkou novinku. Od srpna si budete moci udělat masérské kurzy nejen v Brně, ale také v Rychnově nad Kněžnou. Od začátku května najdete veškeré kurzy na webu masérské školy NOW. Byli bychom velmi rádi, kdybyste nám psali kurzy, které vás zajímají. Nebo byste měli zájem o jednodenní workshopy? Jaké téma by pro vás bylo přínosné? Pište tipy buď na facebooku nebo na info@kurzynow.cz, děkujii :)
Hrachovka trochu jinak
Ingredience:
- Hrášek - mražený
- Parmezán
- Balzamico
- Bazalka
Postup: Hrášek uvaříme v troše vody (aby nám změkl). Poté umixujeme tyčovým mixérem na krém - ne moc tekutý, ani tuhý jako kaše. Přidáme čerstvou bazalku a zrovu rozmixujeme. Nalijeme do misky, posypeme nastrouhaným parmezánem a zakápneme balzamicem. Je to vynikající a rychlá večeře :-)
Štítky:
Hrášek | polévka | zdravé jídlo | zdravé recepty | parmezán | balzamico | Večeře