Losos se zeleninovou oblohou, placka

06.04.2015 11:21

Přání si. Zkoušeli jste si někdy něco přát? Ano? A jak to dopadlo? Přání se plní a je jedno, jestli jste malí nebo velcí, hubení či zaoblení, mladí nebo staří. Nezáleží jaké máte vlasy, oblečení, jak vypadáte, kolik máte peněz, jaké máte auto, barák.. Všechny materiální věci jsou pro přání tabu. Na čem tedy záleží? Na pevné víře. Je to tak jednoduché! Je to jako když píšeme někomu dopis. 

  1. Zvolíte si adresáta - v případě přání je to Vesmír, andělé, Bůh.. říkejte tomu jak chcete :-)
  2. Napíšete co máte na srdci -  přesně formulujte své přání - do detailů. Představujte si, že už to máte.
  3. Obálku zalepíte - v tomto případě poděkováním. Poděkujte a věřte! Tady není na pochyby místo :-)
  4. Dopis pošlete a čekáte odpověď - a prostě víte, nemáte pochybnosti o tom, že by pošta dopis nedoručila.. Chvíli to trvá, i na odpověď si musíte počkat. Ale protože tomuto procesu důvěřujete, necháte to být.. Je vám jedno, jestli odpověď přijde za týden nebo za měsíc, prostě víte, že přijde.. A on opravdu přijde!
... Přesně takhle to chodí i s přáním si.. Vše chce svůj čas a jakmile uvedete tento proces do praxe, přesvědčíte hlavu, že funguje a zvyknete si ho praktikovat denně, budou se ve vašem životě dít zázraky a to za to stojí, co říkáte? :-)
 

Losos se zeleninovou oblohou, placka

Ingredicence:
  • Losos 100g
  • Chřest bílý, rajčata
  • Lilek, cuketa
  • Kozí sýr
  • Bezlepková tortila
  • Pepř, bazalka, oregano, kokosový olej, sušená rajčata
Postup: Rozpálíme troubu na 170°C. Na pekáč, vyložený pečícím papírem, si dáme lososa, na plátky nakrájený lilek a cuketu, sušená rajčata a očistěný bílý chřest. Opepříme a dáme do trouby. Pečeme dokud není losos hotový a lilek s cuketou nezezlátnou. Mezitím si nakrájíme rajčata na měsíčky a kozí sýr na plátky - ty nijak tepelně neupravujeme. Na pánev si dáme lžičku kokosového oleje, na kterém restujeme bezlepkovou placku z obou stran. Při podávání ozdobíme bazalkou a dobrou chuť :-)

Fotky