Snídaňová kaše s kiwi

21.03.2015 13:22

Komunikace. Jedno slovo, deset písmen, ale pokud nefunguje může znamenat velký problém. Řekla bych, že je to právě ona, kvůli které končí tolik vztahů. Mluvit nás učili už od té doby, co jsme spatřili světlo světa.. Všichni se předháněli, abychom se právě jejich jméno naučili jako první. Když jsme zvládali slova, přešli jsme na z jednoduchých vět, přes složitější až po souvětí. Tak proč nám občas dělá problém vyjádřit, co opravdu chceme.. Po čem toužíme! Máme strach, že bychom v očích toho druhého klesli, že by si nás přestal vážit a tak raději bojujeme sami se sebou a s vnitřními pocity?? 

Zkuste to jinak, buďte sami sebou! Nebojte se vyjádřit své touhy a potřeby. A pokud to ten druhý nepřijme, nechte ho jít :) Na světě je tolik lidí, ale jen s jednou osobou prostě musíte žít. A to jste vy! Tak si ze sebe udělejte parťáka, nejlepšího přítele. Jednou se najde ten, který vás bude milovat právě proto, jací jste! A čekání si můžete zpříjemnit třebaa ... zdravou snídaní :-)))

Snídaňová kaše s kiwi 

Ingredience:
  • Ovesné vločky
  • Datle - sušené, namočené na 10min ve vodě
  • Mléko (sójové s příchutí vanilky)
  • Ořechy - mandle, para
  • Kiwi či jiné ovoce
Postup: Vločky si uvaříme v sójovém mléce (nebo jaké máte). Až vznikne hustá kaše, přidáme datle, které jsme si předtím namočili do vody, kterou jsme ale před přidáním do kaše vylili :-))No a zdobíme ořechy, ovocem, můžeme přidat ještě skořici, kokos, kakao - cokoliv máte doma a chutná vám to! 
 
Tak dobrou chuť a ... komunikujte ;-)  

Snídaňová kaše s kiwi